EMS CYPRUS APHRODITE RALLY 2019

An International Professional Exercise and Competition for Emergency Medical Services
ΕΓΓΡΑΦΕΣ

EMS CYPRUS APHRODITE RALLY 2025

An International Professional Exercise and Competition for Emergency Medical Services
BOOK NOW
02-04 Οκτωβρίου 2025.
Εναπομένουν:
Εις Μνήμην
Ο διαγωνισμός είναι αφιερωμένος εις μνήμην του Δημήτρη Βουρβαχάκη, Βαγγέλη Κελλαράκη και του Ανδρέα Μενελάου Εις μνήμην των ανθρώπων που άλλαξαν πολλά στην αντιμετώπιση της προνοσοκομειακής φροντίδας και της ανάπτυξη της εκπαίδευσης στο τραύμα.

Trauma Scenario

Εις Μνήμη : Dr Andrea Menelaou

Disaster Management

Εις Μνήμη : Dr Dimitris Vourvachakis

CPR Management

Εις Μνήμη : Vangelis Kelarakis

EMS CYPRUS APHRODITE RALLY 2023
Συμμετοχές χωρών
μεσα στα ΧΡΟΝΙΑ

Μέγας Χορηγός:
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στον 6ο Κυπριακό Διαγωνισμό Πληρωμάτων Ασθενοφόρων που διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Επείγουσας και Προνοσοκομειακής Αντιμέτωπισης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων Κύπρου.
Ο διεθνής διαγωνισμός Πληρωμάτων Ασθενοφόρων προγραμματίζετε να γίνει στην Αμμόχωστο στις 02-04 Οκτωβρίου 2025. Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ιατροί, νοσηλευτές, διασώστες, φοιτητές νοσηλευτικής-ιατρικής, όπου θα αγωνιστούν στην κάθε κατηγορία ξεχωριστά..
Ο διαγωνισμός αυτός θα προσφέρει στους συμμετέχοντες αξιοσημείωτες εμπειρίες μιας και τα πληρώματα θα διαγωνιστούν κάτω από δύσκολες και πραγματικές συνθήκες διάσωσης .
Στόχος του παιγνιδιού-διαγωνισμού πέρα από την παροχή γνώσεων είναι οι διαγωνιζόμενοι να αναπτύξουν τη νοοτροπία, τη συμπεριφορά και τις δεξιότητες που χρειάζονται, προκειμένου να είναι σε θέση να συμμετέχουν ενεργά στην ομάδα, αξιοποιώντας τις εμπειρίες των μελών της, και στοχεύοντας στην κοινή επίτευξη των αποτελεσμάτων.
Τα περιστατικά αντιμετώπισης θα αφορούν την αντιμετώπιση Τραυματιών, Καρδιακής ανακοπής, ηλεκτρονικής προσομοίωσης επείγοντος παθολογικού περιστατικού καθώς και την διαχείριση μαζικών απωλειών υγείας. Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 2-4 άτομα και θα διαγωνιστεί σε 10 διαφορετικά σενάρια. Στην κάθε ομάδα θα δοθεί ασθενοφόρο αλλά και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής θα στοιχίζει 170 ευρώ το άτομο και θα καλύπτει τα πιο κάτω:

 • Εγγραφή-Συμμετοχή στον Κυπριακό Διαγωνισμό Ασθενοφόρων
 • Διαμονή Τετράκλινο Δωμάτιο στις 02-04/10/2025 (3 βράδια)
 • Δείπνο στις 02/10/2025
 • Πρωινό, Μεσημεριανό και βραδινό στις 03/10/2025
 • Ασθενοφόρο για το Διαγωνισμό
 • Εξοπλισμός για το Διαγωνισμό
 • Φανέλα-Καπέλο-Τσάντα

Ποτά και οτιδήποτε άλλο δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή

 Οι εγγραφές θα γίνονται αποδεκτές μέχρι την 01/09/2025.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
 • Κάθε ομάδα αποτελείται από 2-4 άτομα. Μπορεί να έχει ένα επιπρόσθετο μέλος το όποιο θα είναι παρατηρητής - φωτορεπόρτερ και ΔΕΝ θα συμμετέχει σε καμία πράξη. Τα στοιχεία του επιπρόσθετου μέλους - παρατηρητή θα πρέπει να δηλωθούν κατά την εγγραφή στην οργανωτική επιτροπή.
 • Θα διαγωνισθείτε σε 10 διαφορετικά σενάρια. Ο χρόνος εκτίμησης - αντιμετώπισης για κάθε σενάριο είναι 10 λεπτά.
 • Θα πρέπει να τηρήσετε αυστηρά το χρονοδιάγραμμα που σας έχει δοθεί. Θα πρέπει είστε στην σκηνή του σεναρίου 5 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης του.
 • Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστείτε σε κάποιο από τα σενάρια την καθορισμένη ώρα δεν θα ακυρωθείτε από τον Διαγωνισμό. Θα βαθμολογηθείτε με μηδέν βαθμούς στο συγκεκριμένο σενάριο, αλλά θα μπορείτε να συνεχίσετε στα επόμενα.
 • Στα σενάρια θα υπάρχουν ζωντανά μοντέλα αλλά και προπλάσματα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους χειρισμούς σας. Απαιτείται ο σεβασμός προς τα μοντέλα και τα προπλάσματα.
 • Σε κάθε σκηνή θα υπάρχει ο συντονιστής-κριτής ο οποίος θα σας δίνει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τον ασθενή.
 • Θα πρέπει να φοράτε πάντοτε τον προστατευτικό σας εξοπλισμό.
 • Απαγορεύεται η χρήση κινητού τηλεφώνου ή οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού μέσου κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.
 • Απαγορεύεται η χρήση γραπτών πρωτοκόλλων ή άλλων βοηθημάτων κατά την διάρκεια των σεναρίων.
 • Απαγορεύεται η χρήση αλκοόλ ή άλλων παράνομων ουσιών κατά την διάρκεια διεξαγωγής των σεναρίων.
 • Προσφυγές κατά των αποφάσεων των κριτών-αποτελεσμάτων μπορεί να υποβληθεί μόνο εγγράφως στην επιτροπή αποτελεσμάτων μέσα σε μία ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μετά την πληρωμή της κατάθεσης του ποσού 100 ευρώ.
 • Σε περίπτωση που μέλος της ομάδας δεν αισθανθεί καλά, να το αναφέρει άμεσα στην οργανωτική επιτροπή και δικαιούται να αποχωρήσει χωρίς να διαγραφεί η ομάδα του. Η ομάδα δεν δικαιούται να αντικαταστήσει το μέλος που αποχώρησε.
 • Σε περίπτωση παρατυπίας - απρεπούς συμπεριφοράς από μέλος ή ολόκληρη την ομάδα κατά τη διάρκεια των σεναρίων, ο κριτής δικαιούται να διακόψει αμέσως το σενάριο, να μηδενίσει την ομάδα στο συγκεκριμένο σενάριο και η οργανωτική επιτροπή θα αποφασίσει αν θα αποκλείσει, χωρίς επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν, την ομάδα από τον παρόντα ή/και μελλοντικούς Διαγωνισμούς.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Registration closes 1st of September
 
For more Information you can Contact the Organization Committee:
 
Dr. Menealou Training Center
14th Street, N.65 Episkopi, Limassol
Tel. 0035725108408
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Registration Contact Persons:
 
Efrosyni Mattheaki  
Tel: 00357725108408
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
          Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
Elena Christodoulou
Tel.0035799571376
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
           Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πρόγραμμα 2025:

ems rally program

Αποτελέσματα 2023:

results

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας